Eğitimde E-Dönüşüm Proje Yarışması – 2016

Türkiye’nin kalkınmasında en önemli faktör olan eğitimin çağımızda daha etkili ve yaygın olabilmesi ancak teknoloji ve internet olanaklarından yararlanmakla mümkün olabilecektir. Bu gerçekten hareket ederek eğitimde teknolojiyi kullanmakta olan okul/eğitim kurumları, STK ‘lar ve özel yazılım şirketlerinin bu yarışmaya katılmaları ve örnek olabilecek uygulamalarını sunmaları beklenmektedir. Okullarımız için de çok önemli bir saygınlık olan bu yarışma sonucunda yapılmakta olan uygulamaları “VI. Uluslararası Gelecek İçin Öğrenme Alanında Yenilikler” Konferansı’nda (http://futurelearning.org.tr/) poster olarak sergileme ve tanıtma olanakları sağlanacaktır.

İlki bu yıl gerçekleştirilen yarışma, TOVAK himayesinde her yıl devam ettirilerek eğitimde yeni örneklerin ve kaliteli uygulamaların gelişimine katkı sağlanacaktır. Verilecek ödüller maddi değerinden çok kurum ya da kişilerin iyi uygulamalarını geniş kitlelere tanıtarak onları onurlandıracak ve saygınlık kazandıracak olması bakımından önem taşıyacaktır.

“Eğitimde E-Dönüşüm Proje Yarışması – 2016” yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

Yarışma Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Eğitimde E-Dönüşüm Proje Yarışması'nın düzenlenme amacı nedir?

Yarışmaya kimler başvurabilir?

Demo content

Yarışma başvuru alanları nelerdir?

Yarışmaya başvuru ve jüri değerlendirme tarihleri nelerdir?

Yarışma başvuru koşulları hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Yarışmaya nasıl başvurabilirim?

Yarışma sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

07/03/2016